LEJE AF MOBILBAR OG ANDRE SERVICES


Komplet Bar har mange års erfaring med mobilbar udlejning i København og i resten af landet. Komplet Bar er drevet af folk med stor erfaring og det bedste netværk inden for branchen. Ud over at tilbyde udlejning af mobil bar i København m.m., tilbyder vi også at arrangere mad, lys, lyd, dj og fotograf til din fest.

Få et godt tilbud i dag på telefon 31 31 43 43.

Vi har lavet alt fra produktlanceringer til store modefester og alt hvad der findes derimellem.

Når vi påtager os en opgave kan du vær sikker på den bliver fult helt til dørs og vi leverer altid et resultat vi kan være stolte af.

Grundet vores store netværk indenfor branchen har Kompletbar kun de bedste bartendere tilknyttet, hvilket altid giver et godt resultat hos kunden.

Vi er Komplet Bar

Bag Komplet Bar står et hold af brancheerfarne personer med mange års erfaring med bar- og eventdrift. Vi har lavet alle slags events, lige fra små intime fødselsdage til sommerfester og julefrokoster for en række af landets største virksomheder. Det er denne erfaring, der skinner igennem, når vi præsenterer vores produkter og yder vores speciale i forbindelse med dit arrangement.

Leje af mobilbar i hele Danmark

Vi driver i dag vores firma fra et kontor i hjertet af København, men vi påtager os gerne opgaver i hele landet. Vi laver alt fra receptioner, fødselsdage til produktlanceringer og firmaevents. Til vores mobilbar udlejning i København og resten af landet benytter vi os af professionelle cocktailbartendere, der alle besidder styrring, overblik og erfaring. De har samtidig alle en imødekommende og behagelig udstråling, der gør, at baren til dit arrangement bliver en succes!

Hør mere om mobilbar udlejning i København m.m.

Kontakt os gerne på telefon 31 31 43 43, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for leje af mobil bar i København eller i en anden by i Danmark. Udover at give dig et tilbud på leje af mobilbar, fortæller vi dig også gerne yderligere om vores andre tilbud. Ønsker du fx at få et samlet tilbud på en mobilbar, dj og lysopsætning? Eller et tilbud på en mobilbar og en lækker menu til gæsterne? Så sammensætter vi et tilbud til dig!