Lad os holde den bedste konfirmation

FÅ EN SAMLET LØSNING TIL JERES KONFIRMATION

Hvis I ønsker det, sørger vi for alt lige fra bar, bartendere og mad, til musik, lys, oppyntning og professionelle fotografer til jeres konfirmation.

DEN KOMPLETTE LØSNING MED DRINKS, MAD OG MUSIK TIL KONFIRMATIONEN

DEN KOMPLETTE LØSNING MED DRINKS, MAD OG MUSIK TIL KONFIRMATIONEN

Vi sørger for alt lige fra bar, bartendere og mad til musik, lys, oppyntning og professionelle fotografer til konfirmationen.

I FÅR 100% OVERSKUD TIL AT NYDE KONFIRMATIONSFESTEN

I FÅR 100% OVERSKUD TIL AT NYDE KONFIRMATIONSFESTEN

Når I lader os klare alt det praktiske, får I meget mere tid til at nyde konfirmandens store dag sammen med gæsterne.

MULIGHED FOR ALKOHOLFRIE DRINKS OG JUICES

MULIGHED FOR ALKOHOLFRIE DRINKS OG JUICES

Vi sammensætter et drinkskort, der passer til både de unge og voksne gæster. Vores bartendere laver de lækreste alkoholfrie drinks til festens unge gæster.

Konfirmationen er en af de vigtigste dag i livet

Vi ved, at konfirmationen er en vigtig dag for både konfirmanden og forældrene. Derfor lover vi, at vi gør vores allerbedste for, at jeres konfirmationsfest bliver en succes.

Når I vælger en komplet barløsning til konfirmationsfesten, hjælper vi jer med at gøre hele dagen til en festlig og velsmagende succes. Vi stiller en bar op, der passer til jeres lokaler og skaber en drinksmenu, der passer til jeres ønsker.

Vi kan hjælpe jer med alt fra drikkevarer og lækker mad til cool dj, underholdning og professionelle fotografer.

Trans

Jeres konfirmationsfest skal være præcis,
som I gerne vil have den

Det allervigtigste for os er, at både konfirmand og forældre får præcis den konfirmationsfest, som I gerne vil have. Derfor sammensætter vi konfirmationsfesten i tæt samarbejde med jer, så dagen og festen bliver helt perfekt.

Vi har før arrangeret konfirmationsfester af alle størrelser, og vi er sikre på, at vi også kan gøre jeres konfirmationsfest til en festlig succes.

Trans

Alkoholfrie cocktails og lækker juicebar

Alle jeres gæster skal have noget lækkert at drikke. Derfor sammensætter vi med glæde et drinkskort med lækre drinks til både børnene, de unge og de voksne. Vores professionelle bartendere laver lækre, alkoholfri cocktails og sørger for, at alle gæster føler sig velkomne i baren.