Bar til fest | Lej bartendere hos Komplet Bar

Søger du en bar til fest? Hos Komplet Bar kan du leje en bar til din fest - med bartender. Klik her!

FORKÆL VENNERNE MED DEN PERFEKTE PRIVATFEST

Lej en bartender til din fest og server lækre drinks

FØDSELSDAG, POLTERABEND, JUBILÆUM, NYTÅR ELLER BARNEDÅB?

FØDSELSDAG, POLTERABEND, JUBILÆUM, NYTÅR ELLER BARNEDÅB?

Lige meget hvilken slags fest, du skal holde, så finder vi den løsning, der gør din fest helt perfekt.

VI KLARER DET PRAKTISKE – DU NYDER DIN FEST

VI KLARER DET PRAKTISKE – DU NYDER DIN FEST

Når du lader os klare alt det praktiske, får du meget mere tid til selv at deltage i festen og nyde stemningen og de gode drinks sammen med dine gæster.

Vi kan sørge for alt til din fest.

Vi kan sørge for alt til din fest.

Vi kan stå for alt til din privatfest lige fra bartendere til dj og alt andet du kan tænke på.

DRINKS, DJ OG DISKOKUGLE – VI SØRGER FOR DET HELE

Vil du gerne holde en privatfest, hvor det hele bare spiller? Hvor der er lækre cocktails i baren, god musik at danse til og hvor du bare kan slappe af og feste med dine gæster? Så lad os hjælpe dig med at arrangere en fest, som du og dine gæster sent vil glemme!

Få den perfekte bar til fest

Hos Komplet Bar kan vi tilbyde flere forskellige barløsninger. Vi tilbyder bl.a. en cocktailbar, drinksbar og alkoholfri bar. Lej en bartender til din fest og lad vores professionelle bartendere sørge for lækre drinks og stemning i baren. Vores dygtige bartendere kan lave alt lige fra Strawberry Daiquiri til Margarita.

Trans

Din fest skal være præcis, som du gerne vil have den

Det allervigtigste for os er, at din fest bliver præcis, som du gerne vil have den. Derfor sammensætter vi din fest i tæt samarbejde med dig, så din fest bliver helt perfekt. Vi tilbyder bl.a. at sørge for lækker mad, dj, lyd- og lysanlæg, en professionel fotograf, der kan forevige din fest og en bar til din fest. Vi har før arrangeret fester med alt fra 20 til 3000 mennesker, og vi kan med garanti også gøre din fest til en velsmagende og festlig succes.

Lej bartender til fest m.m.

Er du interesseret i at leje en bar til din fest med en bartender eller andre af vores produkter? Så kontakt os gerne på telefon 29 27 72 93 og hør mere om dine muligheder. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.