FIRMAFEST – FORKÆL DINE MEDARBEJDERE
MED DEN PERFEKTE FIRMAFEST

FÅ ÉN SAMLET LØSNING TIL JERES FIRMAFEST

Hvis I ønsker det, sørger vi for alt lige fra bar, bartendere og mad, til musik, lys, oppyntning og professionelle fotografer til jeres firmafest.

FÅ EN SAMLET LØSNING TIL FIRMAFESTEN

FÅ EN SAMLET LØSNING TIL FIRMAFESTEN

Hvis I ønsker det, sørger vi for alt lige fra bar, bartendere og mad, til musik, lys, oppyntning og professionelle fotografer.

DU KAN FOKUSERE 100% PÅ AT NYDE FESTEN MED DINE KOLLEGAER

DU KAN FOKUSERE 100% PÅ AT NYDE FESTEN MED DINE KOLLEGAER

Når du lader os klare alt det praktiske, får du meget mere tid til at nyde festen og have det sjovt sammen dine kollegaer.

FIRMAFESTER MED MANGE MENNESKER

FIRMAFESTER MED MANGE MENNESKER

Vi klarer nemt firmafester med mange mennesker, hvis I fx skal samle flere afdelinger eller hele firmaet til en fælles fest.

Firmafesten er den vigtigste dag for dine medarbejdere

Vil du sørge for den perfekte aften for dine medarbejdere eller kollegaer? Lad os hjælpe dig med at arrangere firmafesten, så du selv kan nyde aftenen sammen med dine kollegaer.

Vores professionelle bartendere søger for lækre drinks og god stemning i baren. Vi kan også hjælpe jer med alt fra mad og musik til underholdning og professionelle fotografer.

Trans

Jeres firmafest skal være præcis, som I gerne vil have den

Det allervigtigste for os er, at firmafesten bliver en succes for dig og dine kollegaer. Derfor lover vi, at vi gør vores absolut bedste for, at jeres firmafest bliver den bedste nogensinde.

Vi har før arrangeret firmafester med alt fra 20 til flere tusinde mennesker, og vi er sikre på, at vi også kan gøre jeres firmafest til en stor og festlig succes.

Trans

Har I overvejet et cocktailkursus
som underholdende indslag til firmafesten?

Et cocktailkursus er den perfekte underholdning til firmaarrangementet. Vores bartendere er nøje udvalgt, og deres professionelle cocktail-evner og gode humør er vores garanti for, at I får en god oplevelse.