Lej en cocktailbar

Lej en cocktailbar hos Komplet Bar og forkæl dine gæster med lækre cocktails. I vores cocktailbar får I alle jeres yndlingscocktails, herunder bl.a. Strawberry daiquiri, Long Island Iced tea, White russian og mange flere. Alle vores cocktails bliver lavet af friske frugter, juicer og hjemmelavede sirupper, som vores professionelle bartendere mixer sammen til de lækreste smagsoplevelser.

Ring til telefon 29 27 72 93 i dag og få en cocktailbar til din næste fest til en god pris!

Priser fra kun 220 kr. pr. pers.

Professionelle og smilende cocktailbartendere fra københavns bedste cocktailbarer

Mobil-bar i tilpasset størrelse glas, spiritus, sirupper og opblandinger

Vi bruger kun de bedste råvarer og kendte spiritus mærker.

Lej en cocktailbar til dit arrangement

Hos Komplet Bar kan du leje en cocktailbar til enhver form for arrangement. Lej fx en cocktailbar til en produktlancering, privatfest, julefrokost eller til et bryllup. Komplet Bar holder til i København, men vi lejer vores cocktailbar og vores andre produkter ud til fester i hele Danmark. Vi har samtidig et godt samarbejde med bartendere fordelt over hele landet, der står klar til at lave lækre cocktails til din fest.

Få et samlet tilbud

Lej en cocktailbar hos os og få samtidig et godt tilbud på vores andre produkter. Vi tilbyder gerne at stå for alt det praktiske til din fest, herunder bl.a. catering, dj, lys, pynt, lyd og fotograf. Vi sammensætter et tilbud ud fra dine ønsker, så du får lige præcis den fest, du drømmer om.

Lej en cocktailbar til en god pris!

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på leje af en cocktailbar? Så kontakt os gerne på telefon 29 27 72 93 eller via vores kontaktformular. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et samlet tilbud på flere forskellige services til din fest. Fortæl os om dine ønsker og behov, og lad os i fællesskab finde den løsning, der giver dig og dine gæster den bedste fest!

Trans

Eksempler på cocktails

 

 Drinks1

 Drinks4

 Drinks2

 Drinks3

SE ALLE COCKTAILS